УКРАЇНА

ДУБЕНСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

30 червня 2022 року 132
Про коригування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами для КП “Дубноводоканал” Дубенської міської ради  

Розглянувши звернення комунального підприємства «Дубноводоканал» Дубенської міської ради про коригування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами, розрахунки  тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 26.07.2006 № 1010 “Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами”, Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 № 130 “Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності”  керуючись ст. 4 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст. 28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:  

1.Встановити скориговані тарифи на послуги з поводження з побутовими відходами для КП “Дубноводоканал” Дубенської міської ради, а саме:

  І-а група (населення) ІІ-а група (бюджетні  установи) ІІІ-я група (інші  споживачі)
грн./м.куб грн./м.куб грн./м.куб
Вивезення  твердих   побутових   відходів 202,00 202,00 277,13
Захоронення твердих   побутових   відходів 30,00 30,00 106,06

2.Встановити скориговані тарифи на послуги з поводження з побутовими відходами (вивезення рідких побутових відходів) для КП “Дубноводоканал” Дубенської міської ради, а саме:

  І-а група (населення) ІІ-а група (бюджетні  установи) ІІІ-я група (інші  споживачі)
Грн./м.куб (з ПДВ) Грн./м.куб (з ПДВ) Грн./м.куб (з ПДВ)
Вивезення  рідких   побутових   відходів 100,00 100,00 169,23

3.Установити структуру тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами, комунальному підприємству “Дубноводоканал” згідно додатків 1, 2 до цього рішення.

Примітка : До  населення  відноситься   населення,  яке  проживає  в  житлових   будинках,  незалежно  від  їх  відомчого  підпорядкування, в  будинках  кооперативних  і  громадських  організацій,  в  гуртожитках  підприємств,  установ  і  організацій,  у  будинках  житлово-будівельних  кооперативів  і  що  належать  громадянам  на  правах   особистої  власності,  житлових  зонах  установ  виконання  покарань  та  лікувально-трудових  профілакторіїв,  слідчих  ізоляторах,  житлових  зонах  військових  частин. До  ІІ-ї групи  відносяться  бюджетні  установи. До ІІІ-ї групи  відносяться    госпрозрахункові  та  інші  організації.

4.Тарифи вводяться в дію з дня оприлюднення рішення на офіційному веб-сайті Дубенської міської ради.

5.Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету № 378 від 03 вересня 2021 року “Про коригування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами для КП “Дубноводоканал” Дубенської міської ради”, та рішення виконавчого комітету № 274 від 01 липня 2021 року “Про тарифи на послуги з поводження з побутовими відходами (вивезення рідких побутових відходів) для КП “Дубноводоканал”.

Міський голова Василь АНТОНЮК